2009-05-14 15:01:57• hírek • Szatmar.ro

Kinevezték van Gaalt a Bayern élére

A holland tréner két évre írt alá a Bayern München csapatához.

A Bayern München megkapta azt az edzőt, akit szeretett volna, írja a német sajtó arra reagálva, hogy a klub hivatalos oldalán szerda este bejelentették, Louis van Gaal ül majd a csapat kispadján a következő szezonban.

A holland tréner az AZ Alkmaar kispadját hagyta ott a bajorok kedvéért, amely csapattal idén megnyerte a holland bajnokságot és amelyhez 2010-ig kötötte szerződése.

 

A piros-fehérek eleinte nem akarták elengedni, ám végül a két egyesület megegyezett egymással, ennek fejében pedig a Bayern egy barátságos meccsen lép majd pályára a következő nyáron Alkmaarban. Sőt, a holland sajtó szerint a kapust kereső „bőrnadrágosok" leigazolják majd az Alkmaar hálóőrét, Sergio Romerót, akiért valamivel többet fizetnek majd, mint annak a piaci ára.

Louis van Gaal, aki a kilencvenes évek elején az Ajax-al mindent megnyert (bajnokság, kupa, UEFA-kupa, Bajnokok Ligája, Európai Szuperkupa, Világkupa), amit lehetett és a Barcelonával két spanyol bajnoki címet is fel tud mutatni, a két héttel korábban menesztett Jürgen Klinsmann helyét feszi majd át a nyáron a Bayern kispadján.van Gaal elhagyta az Alkmaart a Bayern kedvéért

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: